Hvem er vi

Lige lidt om hvordan vi i familien fik interessen for schnauzere. Vi har i 22 år haft boxere og lavet opdræt i kennelnavnet Mareke´s. Derudover har vi i alle årene med boxere, haft stor interesse for brugshunde arbejde. Vi er begge uddannet trænere og Frits er uddannet figurant.

Sample Image

I 2001 blev vi enige om, at vi ville have en lidt mindre hund, ja vi talte faktisk om "at vi kun skulle have én hund". På det tidspunkt havde vi 3 boxere, men de var alle ved at være gamle. Vi begyndte at undersøge hvilken race, vi så skulle have. Vi besluttede, at vi hver især skulle skrive 5 navne ned på racer, som vi kunne tænke os, og derefter skulle vi sammenligne. Det blev meget nemt, vi havde begge skrevet mellemschnauzeren som nr. 1.

Derefter gik jagten ind på, hvilken opdrætter vi skulle bede om hjælp til at få en god hund. Efter flere udstillinger, hvor vi havde listet lidt rundt, og forhørt os, faldt vores valg på Mohner.

Vi kontaktede Helle, og blev skrevet op til en tæve, vi havde dog et ønske om, at denne tæve skulle kunne udstilles, trænes og have et enkelt kuld hvalpe, hvis vi fik lyst til det igen. Efter ca. 1 år ringede Helle og fortalte at hun havde en tæve til os, og vi fik Rineé.

Hun har til fulde levet op til vores forventninger, så godt at vi efter 1 år igen fik en schnauzer, denne gang en sort han, fra Prag, Izard Black Grand Calvera.

Så skulle der igen ske noget, vi besluttede at starte kennel ( igen ) og ansøgte om navnet Rinard, og fik det. På nuværende tidspunkt har vi 3 schnauzere 2 p/s tæver, Mohner´s Rineé og Rinard Aletta og 1 sort hanhund Izard Black Grand Calvera.